Hunguest Hotel Forrás****
 
Típus: Termál hotel
Cím: 6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.
Tel.: (+36) 62/566-466
Fax.: (+36) 62/566-468
Email:

FELÚJÍTÁS MIATT ZÁRVA! NYITÁS: 2009. december - 2010. február


A megújuló Hunguest Hotel Forrásról és a párhuzamosan fejlesztés alatt álló Ligetfürdőről látványterveket, -képeket ide kattintva nézegethet!

Megújulás előtt áll a szegedi Hunguest Hotel Forrás gyógy- és wellness szállodánk!

A 2008. őszén kezdődő felújításnak köszönhetően a szálloda mind belsőleg, mind pedig külsőleg teljes mértékben megújul, és immáron négycsillagos szobákkal és szolgáltatásokkal várja régi és új vendégeit, várhatóan 2009. szeptemberétől.

A teljes körű felújítás a tervek szerint érinti a szállodai szobákat, a konferencia- és különtermeket, valamint a vendéglátó egységeket, ezért a hotel 2008. szeptember 15. és előreláthatólag 2009. december 1. között nem fogad vendégeket.

Tervezett új szolgáltatásaink: jacuzzis és kandallós luxusapartmanok, közvetlen összeköttetés a szomszédos, szintén megújuló fürdőkomplexummal, 450 és 150 fős konferenciatermek és 400 fős étterem, bowling pálya, X-box szoba, mélygarázs.

A szálloda szomszédságában található fürdőkomplexum 6 milliárd forintos beruházás keretében szintén megújul, melynek köszönhetően egy 3000 fő befogadására képes, 4400 m2 vízfelülettel rendelkező új wellness, élmény és gyógyászati komplexum jön létre, amely a gyógyulás (nappali kórház), kikapcsolódás (“csendes wellness”), regenerálódás (masszázsszobák, szaunák), szórakozás (élménymedencék) és az aktív pihenés (Európa leghosszabb, éves üzemelésű vízi csúszdája) lehetőségével vár minden korosztályt.
Bármilyen kérdés esetén Kollégáinkkal együtt fenti elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésükre!


Fürdők, strandok a közelben
Anna Gyógy-, Termál- és Élményfürdő
Gyógy- és Termálfürdő, Szeged
Ligetfürdő (SZUE)
Partfürdő Strand és Kemping, Szeged
Sziksósfürdő Strand és Kemping
Városi Sportuszoda

Képek
<< Vissza