Hirdetések, akciók

 

Ráadás napok a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben

 

Nem sikerült beváltanod a kedvezményre jogosító fürdőbelépődet, bérletedet?

 

Akkor használd ki a Ráadás Napokat!

 

Ráadás napok 2018 december

Tovább »

 

Tisztelt Egyesületi és Klaszter tagjaink!

 

2018. november 15-én (csütörtökön) 10 órai kezdettel Csongrádi Gyógyfürdőben soros közgyűlést tartunk, azAlapító okiratunknak megfelelően (határozatképtelenség esetén 11.00 órakor megismételjük a közgyűlést, de akkor is a tagok több, mint felének jelen kell lennie!).

 

Kérem minden tag-intézményünket, fürdőinket, vállalkozásokat, hogy vegyetek részt a soros közgyűlésen, vagy írásos meghatalmazással bíró képviselőt küldjetek.

 

Tovább »

 

Szaunázók Hétvégéje

 

Látogasson el a Hagymatikumba október 5 és 7 között a Szaunázók Hétvégéjére! Szauna szeánszok Bandi Adrienn szaunamesterrel és sok egyéb érdekesség várja a hozzánk látogatókat.

 

Nyugdíjas találkozó

 

Október 9- én figyelmünket a nyugdíjasokra irányítjuk: Az Őszi Nyugdíjas Találkozó keretében vendégünk lesz Polgár Joci énekes és Fekete Pál színész-énekes. Nyugdíjas vendégeink 1100 Ft- os kedvezményes belépővel fürdőzhetnek. 

Tovább »

 

A Hőforrás Üdülőszövetkezet immáron több, mint 30 éve szolgál tagjai, és vendégei részére kitűnő úticélként, Gyulán a Dél-Alföld gyöngyszemének tartott gyönyörű kisvárosban. A Hőforrás KI-MIT-TUD rendezvénnyel hagyományt kívánunk teremteni. Célunk, hogy a helyi és Békés megyei nyugdíjasokon, nyugdíjas klubokon túl az ország minden területéről érkezzenek hozzánk a jó hangulatot, vidámságot, művészeteket kedvelő vendégek.

Tovább »

 

Szeptember 1-én, szombaton egy fergeteges szezonzáró strandparty-val búcsúztatjuk a nyarat! Emlékezzünk együtt a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben az idei nyárra! Mindenkit várunk egy utolsó lazításra, egy gyors feltöltődésre a szeptemberi rohanás előtt! 

 

 

Tovább »

Mesés panorámaképek Hotel Sovata-ról és Hotel Bradet-ről:

 

Hotel Bradet: https://tour.360grad-team.com/de/vt/Awv4f4iIAw

 

Hotel Sovata: https://tour.360grad-team.com/de/vt/FtxvoFqxHM

 


Tovább »

 

Szerezzen családjával új élményeket Gyulán - ajándék turisztikai kedvezménykártyával!

2 felnőtt és 1 vagy 2 vagy 3 gyermek szállása nagy, kényelmes szállodai szobában svédasztalos reggelivel és svédasztalos vacsorával a nyári szünetben!

 

Tovább »

 

A felnőtt lakosság prevenciós célú egészségfejlesztése a szabadidősport révén a Dél-alföldi Régióban

 

Egészségfejlesztő és betegségmegelőző programok:

Íjász bemutató - víz alatti torna - víz alatti tekerés - víz alatti nordic walking - fül, orr, gégészeti szűrővizsgálat - táplálkozási tanácsadás - szellemi sportok - szauna szeánsz - vízi aerobik (aquafitnesz) - vizes sport vetélkedők - életviteli klub

 

Helyszín:

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő 6782 Mórahalom, Szent László park 4.

 

Időpont: 2018. július 1. vasárnap

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

Az E.F.O.P 1.8.6 17/2017 nyertes projekt bemutatása

 

A projektet konzorciumban a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság (Szegedi székhely) és a Dél-alföldi Fürdők Egyesülete (Szentesi székhely) készítette és nyerte el.

 

Tovább »

Grand Hotel Glorius****

Pihenjen nyáron a Dél-Alföldön, art deco stílusú exkluzív szobában, pezsgős villásreggelivel és ajándék belépővel a Hagymatikum wellnessfürdőbe. 

FOGLALJON MOST!

 

 

Tovább »

 

Még szép, hogy SZÉP kártyával

Ne hagyja veszni, ami Önnek jár! Foglaljon most, nyaraljon nyáron, az összeg így nem vész el. Válassza ki az Önnek legideálisabb nyári csomagunkat.

Tovább >>

 

 

Itt a nagy Barack Kóstoló!

Kóstoljon bele édes tesztnapokkal az Igazi Barack ízbe! Vegye igénybe május 21, 22, 23 és 27.-én kedvezményes csomag ajánlatunkat. Csapjon le rá most!

Tovább >>

 

50 felett ezt érdemes!

 

Relaxáljon és Töltődjön fel a nyári időszakra személyre szabott ajánlatunkkal. Gyógyvizes medencéinket már a Hotel kertjéből elérheti, extra kényelmes matracok, bőséges félpanzió... Engedje, hogy kényeztessük, fáradt testét ellazítsuk! Foglaljon most!

 

Tovább »

 

Strandtábor, Rózsa Kupa Úszóverseny, Fürdő nap Béres Alexandrával - és sok egyéb más érdekes program 2018- ban is! Tekintse meg nyári rendezvényeinket vagy látogassa meg honlapunkat!

 

Tovább »

Színház, gyógyfürdő, természeti kincsek egy helyen – Mórahalmon minden nyári hétvégén történik valami izgalmas!

A Mórahalmi Nyár ismét változatos kulturális programokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. A dél-alföldi kisvárost leginkább a Szent Erzsébet Gyógyfürdőről ismerik hazánkban és a szomszédos országokban, de ennél jóval több, változatosabb programot kínál a térség. Tovább »

 

Tapasztalatcsere, közös pályázatok, összehangolt marketing és akciók – többek között ezek azok a területek, amelyeken profitálnak az együttműködésből a Dél-alföldi Termálklaszter tagjai, immár 18 éve. A szervezetben nemrégiben vezetőváltás történt.

Tovább »

 

 

Elkészült a Dél-Alföldi Gyógy- és Termálfürdők Közhasznú Egyesület 2014. évi közhasznúsági jelentése, amelyben nyomon kövthető az egyesület gazdálkodása.

 

Tovább »

Ki ne hallott volna már arról, hogy Magyarország termálvíz-nagyhatalom, s hogy az Európa-szerte híres gyógyhatású vizeink mágnesként vonzzák a hazai és külföldi turistákat, gyógyulni vágyókat? Tény, hogy az ország területének négyötöde alatt termálvíz található, ezzel az ásványvízforrásokat tekintve a világ élvonalába tartozunk, a szakemberek szerint ugyanakkor mégsem sáfárkodunk jól e nem mindennapi adottsággal.

Tovább »

Tisztelt Üzemeltetők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmúlt időszakban új törvények és kormányrendeletek jelentek meg, amelyek több ponton érintik a fürdők üzemeltetőit is. Kérjük, tanulmányozzák át a jogszabályokat, és tegyék meg a szükséges lépéseket a határidők betartásával!

Tovább »

A Magyar Fürdőkultúra Kft. célja a magyar történelmi fürdőkultúra elismertségének elősegítése. Olyan marketing eszközök és tematikus programok alkotása, melyek kulturális intézményekben és fürdőkben való megvalósítása fürdőkultúránk értékesítése mellett a rendezvénynek otthont adó intézmény látogatottságát, így bevételeit növeli.
Ismerkedjen meg Ön is személyre szabott ajánlatainkkal!

 

Tovább »
Köszöntő
Szálláshelyek
Fürdők, strandok
Képgaléria
Archívum